Loading...

Πολιτική ΕπιστροφώνΠολιτική ακύρωσης/επιστροφών
Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν διαπιστωθούν ελαττωματικά σπασμένα ή λάθος προϊόντα από αυτά που παραγγείλατε, δείτε παρακάτω αναλυτικά:
Το κατάστημα συνιστά στον ΠΕΛΑΤΗ να ελέγχει προσεκτικά - κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας – την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος είδος κλπ).

Mπορείς να επιλέξεις προϊόντα (ποδιές, υφασμάτινες τσάντες, ζακέτες, φούτερ, t-shirts, καπέλα, μαξιλαράκια, ποτήρια, κούπες, μπουκάλια, θερμός, λάβαρα, κουμπαράδες, μαγνητάκια, στυλό & πένες, μπρελόκ, κονκάρδες, πίνακες κλπ.) και να τυπώσεις πάνω τους το δικο σχέδιο ή το σλόγκαν που επιθυμείς, ή τη φωτογραφία που θέλεις.
Σε αυτό το τμήμα μπορούν να γίνουν οι επιστροφές προϊόντων μονο αν διαπιστωθούν ορθογραφικά ή τυπογραφικά λάθη και δεν είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές που μας έχετε αποστείλει όταν κάνετε την παραγγελία, η σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό π.χ, η σπασμένη κούπα, λάθος μέγεθος στο t-shirts φούτερ που επιλέξατε, και πάντα στην αρχική τους συσκευασία μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για όλες τις περιπτώσεις που αναφέρονται το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν γίνεται να παραταθεί πέρα των είκοσι (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά κατά τη μεταφορά.

Σε περίπτωση παραλάβετε κατεστραμμένο προϊόν κατά τη μεταφορά μποριτε να αρνηθείτε την παραλαβή του στη μεταφορική εταιρεία και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο παρακατω email: info(@)acp.gr για να προβούμε αποστολή νέου προϊόντος.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως, αφενός του τρόπου που ο ΠΕΛΑΤΗΣ επέλεξε να πληρώσει την εκάστοτε παραγγελία και αφετέρου του τρόπου που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή των προϊόντων , η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που το κατάστημα θα παραλάβει τα προϊόντα στην ενδεδειγμένη στην παρούσα, κατάσταση.

Σε περίπτωση που σας επιστραφούν χρήματα δια μέσου τρίτου παρόχου πληρωμών ενδέχεται ο ΠΕΛΑΤΗΣ να επιβαρυνθεί με τυχόν προμήθεια που θα χρεώσει ο συγκεκριμένος τρίτος πάροχος βάσει των όρων χρήσης και λειτουργίας του, για τα οποία δεν ευθύνεται το κατάστημα μας.
Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι αν δεν πληρούνται οι ανωτέρω όροι ή εάν δεν υπάρχει κάποιο από τα προαναφερθέντα συνοδευτικά του προϊόντος έγγραφα, το αίτημά για υπαναχώρηση δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθεί.

Ακύρωση της παραγγελίας

Ο ΠΕΛΑΤΗΣ έχει τη δυνατότητα να ακυρώσει την παραγγελία του τηλεφωνικώς ή μεσω email, εντός 24 ωρών από την ώρα αποστολής της. Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης και ακύρωσης της παραγγελίας έως ότου ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της. Σε περίπτωση που έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν καταβάλλοντας το μεταφορικό κόστος επιστροφής των προϊόντων, όπως ορίζεται . Για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στο κατάστημα από ακύρωση της παραγγελίας υπεύθυνος είναι ο πελάτης.

Μας εμπιστεύτηκαν

Λογαριασμός

Επισκεφτείτε μας

Ωράριο Λειτουργίας

  • Δευ-Παρ: 10πμ-17μμ
  • Σαβ : 10πμ-17μμ
  • Κυρ : Κλειστά

Ακολουθήστε μας

     

Log in

create an account

Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε επίσης για την Πολιτική Απορρήτου και για τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας