Loading...

Η εταιρεία A.C.P.gr – Advertising Communication Project δραστηριοποιείται από το 1994 στον χώρο των διαφημιστικών δώρων, με έδρα το Ρέθυμνο της Κρήτης. Σύντομα, η δραστηριότητά της ξεπέρασε τα σύνορα του Ρεθύμνου, με αποτέλεσμα σήμερα να εξυπηρετεί και να έχει καθιερωθεί στην αγορά των διαφημιστικών δώρων σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία, σε συνεργασία με εξειδικευμένους οίκους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, επιλέγει και προσφέρει στους πελάτες της αξιόπιστα προϊόντα, με σύγχρονο και λειτουργικό design, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη συλλογή από διαφημιστικά δώρα επιχειρήσεων, που περιλαμβάνουν προϊόντα όπως Αξεσουάρ κρασιών, Ανοιχτήρια, Μπουκαλοθήκες, Σετ με Μάρκες, Chips set, Σκάκι και τάβλι, Αξεσουάρ και Σετ γραφείου, Μολυβοθήκες, Χαρτοκόπτες, Αριθμομηχανές, Διακοσμητικά Eίδη σπιτιού, Κορνίζες, Κουτιά συσκευασίας, Δώρα και αξεσουάρ Καπνιστών, Φλασκιά, Υγραντήρες, Σταχτοδοχεία, Στυλό διαφημιστικά, Μπρελόκ δερμάτινα, μεταλλικά και σμάλτου, Αναπτήρες, Ημερολόγια, Ρολόγια τοίχου και επιτραπέζια, Ραδιόφωνα, Τσάντες συνεδρίων και φροντιστηρίου, Ντοσιέ συνεδρίου, Τσάντες και αξεσουάρ θαλάσσης, Καπέλα θαλάσσης, Διαφημιστικά καπέλα, Διαφημιστικά μπλουζάκια και μπουφάν, Ρούχα εργασίας, πετσέτες, jackets, Ομπρέλες βροχής και θαλάσσης, Εποχιακά είδη, είδη θαλάσσης, Κομπολόγια και πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Επίσης, το 2003 η εταιρεία επεκτάθηκε στο χώρο των εκδόσεων – εκτυπώσεων βιβλίων, οδηγών, φυλλαδίων και κάθε είδους παρομοίων ειδών, με τη δραστηριότητα αυτή να αναπτύσσεται εξίσου με την εκτύπωση των διαφημιστικών δώρων.

Το 2005 η πορεία της εταιρείας A.C.P.gr – Advertising Communication Project συνεχίζεται με την επέκταση των δραστηριοτήτων της στον χώρο του internet (έρευνα αγοράς, μελέτη, σχεδίαση, κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων σε ιδιόκτητο server) με μία ομάδα ευέλικτων και εξειδικευμένων συμβούλων και συνεργατών.

Το 2006 η εταιρεία A.c.p. εξελίσσοντας τις δραστηριότητές της επενδύει σε μηχανολογικό εξοπλισμό ψηφιακών εκτυπώσεων, plotter, πλαστικοποιητές κλπ, με αποτέλεσμα να έχει τη δυνατότητα να παρέχει οποιαδήποτε ψηφιακή εκτύπωση σε οποιαδήποτε διάσταση με μία μεγάλη γκάμα υλικών(βινύλιο, καμβά, μουσαμά κλπ) και δημιουργία επιγραφών, επενδύσεων καταστημάτων, κάλυψη οχημάτων με ένα ευρύ φάσμα υλικών.

Διαθέτουμε κάθετη μονάδα δημιουργικού, παραγωγής ψηφιακών εκτυπώσεων μεταξοτυπίας, θερμομεταφοράς, κεντήματος, επιγραφοποιίας κλπ με εξειδικευμένα άτομα, συνεργάτες και μηχανολογικό εξοπλισμό.

Γιατί σε μας ?
• Γιατί βλέπουμε την επιχείρηση σας, όπως βλέπουμε την δικιά μας
• Γιατί διαθέτουμε εμπειρία και γνώση, που προσαρμόζουμε στις ανάγκες σας
• Γιατί έχουμε σαν στόχο το αποτέλεσμα και την εξυπηρέτηση του πελάτη μας

Μας εμπιστεύτηκαν

Λογαριασμός

Επισκεφτείτε μας

Ωράριο Λειτουργίας

  • Δευ-Παρ: 10πμ-17μμ
  • Σαβ : 10πμ-17μμ
  • Κυρ : Κλειστά

Ακολουθήστε μας

     

Log in

create an account

Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε επίσης για την Πολιτική Απορρήτου και για τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας