Loading...

Εργασία

Η A.C.P.gr διαφημιστική δημιουργήθηκε από άτομα με πείρα στο Πωλησιακό Marketing και τοποθετείται στον χώρο της στοχευμένης προβολής και διαφήμισης επιχειρήσεων, ανάλυσης αγοράς, διαφημιστικά δώρα. Επιγραφές, ψηφιακές εκτυπώσεις, χαράξεις Lazer και εκδόσεων. Οι ευκαιρίες εργασίας που προσφέρει απευθύνονται σε άτομα φιλόδοξα, με καλή κατάρτιση και πείρα στον τομέα που πρέπει να υποστηρίξουν. Προσφέρουμε άριστο περιβάλλον, εγκάρδια συνεργασία, πλήρη σύγχρονο εξοπλισμό, εκπαίδευση, ανταγωνιστικές αμοιβές, υψηλά bonus, και αμέριστη υποστήριξη για εξέλιξη. Αυτή την στιγμή οι θέσεις που θέλουμε να καλύψουμε είναι: ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ KAI MARKETING: Ζητούνται στελέχη πωλήσεων 20-50 ετών για το τμήμα Marketing Internet.

Απαραίτητα προσόντα: Γνώσεις Η/Υ, γνώσεις Internet, προϋπηρεσία στον τομέα των πωλήσεων. Δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου. Εκπληρωμένες οι στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άντρες .

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι / ες πρέπει να έχουν απαραίτητα προϋπηρεσία στις πωλήσεις, να είναι επικοινωνιακοί, φιλόδοξοι, να έχουν διάθεση για δουλειά και να είναι συνεπείς και αποτελεσματικοί στην επίτευξη στόχων.

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ KAI MARKETING ΓΙΑ INTERNET: Στα πλαίσια της ανάπτυξης μας, ζητάμε νέα άτομα ηλικίας 18 έως 28 ετών για τη στελέχωση του τμήματος πωλήσεων.

Τα άτομα αυτά θέλουμε να είναι νέα, με όρεξη για δουλειά, να είναι φιλόδοξα, κατά προτίμηση φοιτητές / τριες.

Προϋπηρεσία στις πωλήσεις επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη.

Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: info(@)acp.gr

 

 

Μας εμπιστεύτηκαν

Λογαριασμός

Επισκεφτείτε μας

Ωράριο Λειτουργίας

  • Δευ-Παρ: 10πμ-17μμ
  • Σαβ : 10πμ-17μμ
  • Κυρ : Κλειστά

Ακολουθήστε μας

     

Log in

create an account

Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
Διαβάστε επίσης για την Πολιτική Απορρήτου και για τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας